Image
Top
Navigation

Als de neuzen een andere kant op staan, zie je meer.

De Reactor Leden

Noem ons een full service bureau. Noem ons een onderzoeker. Noem ons een bureau voor conceptontwikkeling. De Reactor is het, in een vorm die past bij deze tijd. Ons team zit niet vast. We werken met een breed, krachtig netwerk van ondernemende professionals. In teams die echt passen bij de vraag, duiken zij in de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Met 100% Reactor energie. 

Ons team? Het Reactor netwerk!

Het Reactor netwerk bestaat uit ruim 60 ondernemende professionals met verschillende achtergronden. Psychologen, vormgevers, developers, communicatiestrategen, sociologen, IT security experts, ga maar door… Het is de dynamiek van ons netwerk waardoor we in staat zijn telkens weer vernieuwende oplossingen te ontwikkelen voor het vraagstuk dat voor ons ligt.

De Reactor brengt de hoodies en de suits samen. Werelden die normaal gesproken niet snel samenwerken om tot oplossingen te komen. We doorbreken die barrière.

Twee keer per jaar organiseren we een Kernreactor, speciaal voor het Reactor netwerk. Een denktank waar de professionals werken aan elkaars ondernemers- en ambitievragen. Immers: De Reactor is zo sterk als het netwerk en dus investeren we daar met liefde in.

De Reactor partners

Fanny Evers en Jaap Romme committeren zich permanent aan De Reactor. Wij zorgen ervoor dat de toko draait, fysiek en virtueel.

Wil je weten hoe we het netwerk voor jouw vraagstuk in kunnen zetten?

Neem contact op