Image
Top
Navigation

Als de neuzen een andere kant op staan, zie je meer.

Welkom in De Reactor. Ons team zit niet vast. We werken met een breed, krachtig netwerk van ondernemende professionals. In flexibele teams, die echt passen bij de vraag, duiken zij in de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Met 100% Reactorenergie. 

De Reactor partners

De Reactor is zelf ook in ontwikkeling. Op dit moment wordt De Reactor aangedreven door Jaap Romme, samen met 4 partners, allemaal met een verschillende achtergrond. Vanuit deze harde kern kijken we per opdracht wat de beste samenstelling is van het team dat zich over het vraagstuk van de opdrachtgever buigt.

Het Reactor netwerk!

Het Reactornetwerk beslaat verschillende disciplines: psychologie, vormgeving, development, communicatiestrategie, sociologie, IT-security en nog veel meer. Werelden die normaal gesproken niet snel samenwerken om tot oplossingen te komen. De Reactor maakt dit mogelijk. Het is de dynamiek van ons netwerk waardoor we in staat zijn vernieuwende oplossingen te bedenken en te ontwikkelen.

Meerdere keren per jaar organiseren we een Kernreactor, speciaal voor het Reactornetwerk. Een denktank waar de professionals werken aan elkaars ondernemers- en ambitievragen en elkaar laten kennismaken met methodieken die bijdragen aan vernieuwing. Immers: De Reactor is zo sterk als het netwerk en dus investeren we daar met liefde in.

Wil je weten hoe we het netwerk voor jouw vraagstuk in kunnen zetten?

Neem contact op