Image
Top
Navigation

Kernreactor | Denktank

Reactor netwerkleden werken samen aan hun ondernemers- en ambitievragen.

Waarom een Kernreactor?

De Reactor heeft een groot netwerk van ondernemende professionals. Van back-end programmeur tot psycholoog en van workshop facilitator tot data security expert. Zij vormen de teams rond vraagstukken van onze opdrachtgevers. Om elkaar beter te leren kennen en zich als ondernemer te ontwikkelen, organiseert De Reactor twee keer per jaar een Kernreactor.

Hoe pakken we dat aan?

Ontmoeten, elkaar echt leren kennen, en werken aan elkaars ondernemers- en ambitievragen staat altijd centraal. Wij faciliteren het speelveld waarin Reactor members hier een dag lang aan werken. Kleine teams werken in rondes aan elkaars vragen, daarbij geholpen door onze methodieken, materialen en persoonlijke facilitatie.

Wat is het resultaat?

Naast rode koontjes bij de borrel na zo’n intensieve dag? Na een Kernreactor merken we dat leden van het Reactor netwerk elkaar beter weten te vinden voor samenwerking aan innovatie van onze klanten, maar ook voor elkaar. De betrokkenheid bij De Reactor vergroot en wij leren zelf ontzettend veel van alle input die tijdens een Kernreactor loskomt. De denktank zelf levert degene die centraal staat veel aha-erlebnissen op en soms zelfs een paar zevenmijlslaarzen.

We hechten enorm veel belang aan samenwerken met het netwerk, buiten opdrachten om. Het is de manier om de perfecte teams samen te stellen als opdrachtgevers ons benaderen.