Image
Top
Navigation

Dit kun je aan ons vragen

Strategisch advies

De Reactor brengt strategische creativiteit. We denken mee op hoog abstractieniveau en vertalen deze praktisch door dankzij de professionals in het Reactor netwerk. Overheidsbeleid, duurzaamheid en B2C sociaal ondernemerschap zijn onze expertisegebieden.

Conceptontwikkeling

De maatschappij is in beweging, continu. Meebewegen is vaak een wens, maar zeker ook een must, voor mensen, merken en organisaties. De Reactor faciliteert conceptontwikkeling waarmee jij kunt blijven inspelen op de behoeften van jouw stakeholders. 

Workshops

Soms moeten de handen gewoon uit de mouwen en is een lang strategisch traject niet aan de orde. De Reactor brengt de juiste partijen samen tijdens brainstorms, expert sessies en denktanks met veel energie én resultaat.

Neem contact op

DIENSTEN & PRODUCTEN UIT HET REACTOR NETWERK

Het Reactor netwerk bestaat uit tientallen leden die elk hun eigen expertise hebben. Veel van hen hebben mooie concepten ontwikkeld die we hier als losstaande producten en diensten aanbieden. Je hebt direct contact met het Reactor lid. De Reactor komt in beweging als jullie project groter wordt.

De Generator | Toolkit voor brainstorms

De Generator is een modulaire toolkit voor brainstorms en co-creatie sessies. We verhuren deze set en liever nog faciliteren wij natuurlijk jouw creatieve proces.

Meer info & boeken
24 UUR MET | Coachingsessie

24 uur met coach Teun & Toeverlaat helpt je bij re-integratie, persoonlijke en zakelijke groei, delegeren en omgaan met druk.

Meer info & boeken
Het Netwerkkleed | Netwerken, teambuilding, verandertrajecten en intervisie

Het Netwerkkleed is een tool in de vorm van een tafelkleed dat op een effectieve en ontspannen manier een gesprek verzorgt.

Meer info & boeken
Lego Serious Play | Meetings met meer resultaat

Zet Lego Serious Play in bij de ontwikkeling van producten, diensten, visie en branding. Als je elkaar beter begrijpt, krijgt je meeting meer resultaat!

Meer info & boeken
The Startup Game | Binnen een uur meer inzicht in je idee

Hoe ziet het bedrijf van jouw dromen eruit? Voor bedrijven, corporate innovation centers, (aspirant) ondernemers en studenten is er nu The Startup Game.

Meer info & kopen
Unleash your Mojo | Coaching

Lost your mojo? Mojo staat voor jouw bezieling. Met professionele begeleiding door ervaren trainers brengt je jouw ondernemersgeest weer tot leven.

Meer info & boeken