Image
Top
Navigation

De Generator: toolkit voor brainstorms en co-creatie

De Generator is een modulair systeem dat op elke locatie kan worden opgebouwd. Met deze set worden brainstorms, denktanks en andere creatief strategische sessies interactiever, leuker, makkelijker en overzichtelijker. Reactor lid en social designer Conor Trawinski is de ‘padre’ van de set. De set is te huur. En nog liever zijn wij er natuurlijk bij om sessies te ontwikkelen, faciliteren en jouw vraagstuk verder te helpen.

 

Hier zet je De Generator voor in

Op elk moment dat je een idee of project verder wil helpen op een dynamische manier met meerdere mensen. Voor brainstorms, business model sessies, visieontwikkeling, branding concepten en team building.

Zij maken gebruik van De Generator

Bedrijven, ondernemers, creatief ondernemers, onderwijsinstellingen.

Dit is het resultaat

Los van het onderwerp wekt de set een dynamiek op die je met geen enkele vergadering bereikt. Door de ruimte samen op te bouwen leren deelnemers elkaar en hun natuurlijke rol direct kennen en is het ijs gebroken. Met de juiste facilitatie krijgen de resultaten uit de sessie de juiste energie mee voor de volgende stap!

Aantal deelnemers

De Generator bestaat uit vier brainstorm onderdelen en losse elementen zoals een hoge inschrijftafel, gong en kapstok. De set is geschikt voor groepen tot max. 30 mensen ex. facilitatoren.

Duur

De Generator wordt ingezet voor brainstorms van twee uur en voor sessies tot drie dagen.

Prijs

We maken een prijs op maat, afhankelijk van wensen voor onderdelen van de toolkit, locatie en facilitatie.

Locatievereisten

Goede laad- en losplek nabij locatie. Een grote ruimte indien de hele set wordt opgebouwd. Vier tafels en indien gewenst stoelen. Bij goed weer kan De Generator kit buiten worden gebruikt.

Begeleiding nodig?

De Generator kan los worden gehuurd, maar wij raden altijd aan professionele facilitatie bij elke sessie in te huren. Samen kijken we naar jouw doelstellingen en bepalen we welke begeleiding nodig is. De Reactor beschikt over sterke facilitatoren.

Boeken en meer informatie

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Reactor member Fanny Evers:

+31 (0) 6 14 66 72 81
fanny@dereactor.nl