Image
Top
Navigation

Lego Serious Play

Meetings met meer resultaat!

Lego Serious Play zet je in om nieuwe producten of diensten te prototypen, om aan een visie, strategie of branding te werken en om gezamenlijk oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen
Zij maken gebruik van Lego Serious Play

In principe iedereen die te maken heeft met (complex) ‘problem-solving’ en werken in groepen. Bedrijven zoals Google, NASA, Samsung Toyota, en Unilever gebruiken Lego Serious Play, maar de methodiek is voor groot en klein geschikt.

Dit is het resultaat

Meetings leveren meer resultaat! Met name in de betrokkenheid van mensen (‘engagement’) is het verschil groot tussen een normale meeting en LSP. LSP creeërt nieuwe kennis, inzichten en draagvlak dankzij de ‘denken met je handen’ methode. Meetings met LSP vergroten de samenwerking en teambuilding. Lego Serious Play levert succesvollere meetings met meer plezier!

Aantal deelnemers

Sessies ter introductie van Lego Serious Play tot 25 personen. Voor verdiepende sessie (strategie, visie, etc) wordt een maximum van 18 personen aangeraden.

Eenmalig of een traject?

Dit kan allebei. Voor trajecten is het mogelijk om verschillende sessies voor zowel visie, strategie, obstakels (naar de visie toe) en teamontwikkeling te doen. Deze worden in 1 lijn uitgezet met de opdrachtgever en kunnen als een ‘reboost’ van het team of organisatie worden gebruikt.

Duur

Een introductie sessie duurt 2 uur. Verdiepende sessies op visie, strategie of ander doel duren elk 4uur.

Prijs

Vanaf prijs introductie van 2 uur is € 199,-.
Vanaf prijs voor een 4 uur durende workshop is € 399,- inclusief voor en nabespreking.
Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Locatievereisten

Gelijk aan elke andere workshop: prettige ruimte, flexibele meubelstukken en/of indeling van de ruimte.

Begeleiding nodig?

Nadat je bent geïntroduceerd met Lego Serious Play kan je de methodiek in principe zelfstandig inzetten. Wel is het idee achter Lego Serious Play dat je een groepsproces weet te faciliteren. Faalt de facilitatie, dan beïnvloed dat direct het resultaat. Daarom raden wij altijd aan de sessies te laten begeleiden door een ervaren LSP facilitator zoals Anna Kogut.

Over Anna Kogut

Deze Lego Serious Play workshops worden begeleid door Anna Kogut van Perspecitivity. Perspectivity is een Enterprise en bestaat uit professionele facilitators, die werken in complexe settings en werkvelden. Anna heeft meerdere facilitator opleidingen gedaan, waaronder Co-Resolve. Dit is een manier van faciliteren die meer wil halen uit meetings en groepen om tot meer en betere interactie, commitment en resultaten te komen. Haar expertise ligt in de creatieve, activerende werkvormen die mensen in hun kracht zet en hen beter met elkaar doet verbinden.

Boeken en meer informatie

Neem contact op met Reactor member Anna Kogut:

+31 (0)6 232 361 63.
anna.kogut@perspectivity.org
Anna op Perspectivity