Image
Top
Navigation

The Startup Game | Voor bedrijven, ondernemers, innovatoren, studenten

Hoe ziet het bedrijf van jouw dromen eruit? Voor bedrijven, corporate innovation centers, (aspirant) ondernemers en studenten is er nu The Startup Game. Een prachtig ontworpen ervaringsgericht en interactief kaartspel. The Startup Game genereert in een uur tijd meer effectieve feedback op ideeën dan elk ander spel. De SixWaypoints komen terug in de 60 toolcards van The Startup Game. Op deze manier wordt je actief in de stoel gezet van de ondernemer, van start tot executie.

Koop The Startup Game Nu

Zij maken gebruik van The Startup Game

Ondernemers, projectleiders, innovatoren, facilitators, studenten en docenten.

Dit is het resultaat

The Startup Game heeft bewezen veel waardevolle ideeën op te leveren. Het dient daarbij als juiste voedingsbodem om op gelijkwaardige manier met anderen samen een idee te ontwikkelen. Het brengt waardevolle kennis en inzichten in elke fase van het proces. En bovenal, het is gewoon ook een enorm inspirerend en leuk spel om te spelen met collega’s en vrienden.

Aantal deelnemers

Het spel zelf, 3-5 personen
Spelavond, tot 25 personen
Workshop, tot 25 personen
Lezing, geen limiet

Duur

1 uur, eenmalig

Prijs

€15,- voor The Startup Game

Locatievereisten

Geen

Begeleiding nodig?

Alles in The Start up Game is gebaseerd op een theorie, boek of model. Insiders herkennen wellicht Porter, Business Model Canvas en de Customer Journey, maar het spel is voor iedereen ook zonder voorkennis te spelen. Verdieping wordt naar wens gebracht in de vorm van een workshop, lezing of spelavond.

Over Kocha

Reactor member Johannes van den Eerenbeemt is organisatiecoach, innovatieexpert en oprichter van Kocha. Net als De Reactor bekijkt Kocha producten en diensten vanuit nieuwe perspectieven. Met nadruk op business modellen, dienstverlening en beleidsplannen is Kocha een mooie partij ‘nieuwe stijl’ om innovatie praktisch te maken.

Kopen, boeken en meer informatie
Koop The Startup Game nu

Of neem contact op met Reactor member Johannes van den Eerenbeemt:

+31 (0)6 53 992 431
johannes@kocha.nl
http://kocha.nl/
http://sixwaypoints.com/